Get Adobe Flash player
Danish(DK)English (UK)
Home Ulve

Ulveflokken

Ulveflokken er startet i 2005

 

Hvem kan være med?


Ulveflokken er for børn, der går i 0., 1., 2. eller 3. klasse.


De fleste børn i ulveflokken kommer fra Måløv, Jonstrup eller Smørum. Det er dog ingen betingelse at børnene kommer fra nærområdet for at blive optaget i ulveflokken.
 

Ulveflokken har møder:

Mandage kl.17.15 - 18.30 i Hytten. Læs program her

At være ulv:

Det er Junglebogen som danner grundlaget for arbejdet med ulvene. Du kommer med i ulveflokken, som kender alle dyrene i skoven og samarbejder med dem. Ulveflokken er stærke sammen og er gode til at færdes i naturen. Ulvene ved også at Akela er den øverste ulv og alle lytter til hans ord.

 

Når man starter i ulveflokken, så får man et ulvenavn som er et dyr i skoven og har nogle særlige evne - er god til forskellige ting.

Gennem kendskabet til Junglebogen får børnene kendskab med en række forhold, som alle omhandler det at være spejder: fællesskab, ansvar, pligter, moral og etik.

Vi arbejder med drama og iscenesættelse af Junglebogens temaer og indhold, hvilket blandt andet konkret betyder at hvert barn optages i ulveflokken og modtager et ulvenavn.

 

Klædt på som ulv:


Alle har tørklæde på og når man har uniformen, så får man sit ulvenavn, som man kan sætte på.

Når man starter som ulv, skal man øve sig i at bruge forskellige redskaber for at kunne klare sig i 'Junglen', bl.a. lære ulvene at bruge dolk og økse.

Vi har nogle dolke til låns, men det vil være fint hvis ulven efter han eller hun har fået 'knivbevis' har sin egen dolk.

 

altUlve bevæger sig meget udenfor, så husk tøj der kan bruges ude og kan holde ulvene varme og tørre.

Sociale sider

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google