Get Adobe Flash player
Danish(DK)English (UK)
Home De Grønne Gallere

De Grønne Gallere

Spejdertroppen blev til De Grønne Gallere i september 2012.

 

Spejdertroppen er startet i 2009. I august 2014 starter vi en seniortrop, således at De lyserøde prinsesser nu er seniortroppens første patrulje.
 

Hvem kan være med:
Hvis du går i 6. klasse og op til 9.klasse/10.klasse/1.G, det spejdertroppen du skal starte i.
Du kan bo i Måløv, Jonstrup eller Smørum. Vi sætter ikke grænser, hvis du selv kan cykle eller tage bus til hytten.

Du er altid velkommen til at komme og være med en eller flere gange før du indmelder dig.

 alt

Troppen har møder:

1. mandag, hver måned tropsmøde med leder kl.19 - 20.30 i Hytten. Øvrige mandage patruljemøder og aktivitetsdage nogle søndage. Læs mere her

 

 

Patruljearbejdet: Som spejder er man sammen i patruljer og holder patruljemøder, som man selv har ansvar for.
Der er altid i leder som er i kontakt med patruljerne, når de har patruljemøder.

I en patrulje er der en patruljeleder (PL) og en patruljeassistent (PA), som har ansvaret for patruljens egne møder. PL og PA har hjælp fra de andre i patruljen, og i 2014 indfører troppen flere roller, alle kan udvikle sine evner som kreativ, lejrplanlægger, samarit, materialesamler, m.fl. Det er vigtigt hos de Grønne Gallere at alle kan styrket sine kompetencer.

 

 

Der er også andre opgaver i patruljen, som alle tager medansvar. Det er vigtigt, at der bliver holdt nogle sjove møder, som alle kan lære noget af.

Patruljemøderne er en gang om ugen – se kalenderen hvornår de afholdes.

 

I forbindelse med vores partnerskabsprojekt fra 2011 - 2013 med den Tunesiske spejdergruppe CNAM har vi indført årlige demokratiske valg af patruljeledere og patruljeassistenter. Vi har udviklet en model, hvor alle er med til at sige noget om hvordan en god patruljeleder skal være og vi laver forskellige øvelser, 4 ledelsestyper prøves af inden vi har spejdere der stiller op. Vi vil have demokrati med i det vi gør ;-)

Tropsmøder:
En eller to gange om måneden er der tropsmøde for alle. Her er det lederne som har ansvar for programmet og det kan være aktiviteter eller opgaver som spejderne er i gang med i deres patrulje eller nye aktiviteter der skal sættes i gang.

I forbindelse med Tropsmøderne kan der også være et stabspatruljemøde.
alt

Stabspatruljen:
Stabspatruljen består af tropleder, stabspratuljeleder, andre ledere, samt patrujleledere (PL) og patruljeassistenter (PA).

Stabspatruljeturene skal træne PL og PA og give oplevelser, som kan gives videre til patruljerne. Vi taler også om, hvad der gør spejderarbejdet sjovt og lærerigt. Læs mere her.

 

Tropsture, patruljeture, kurser, sommerlejre:

Troppen tager en til to ture om året, derudover er der patruljeture, andre ture til f.eks. Nathejk eller aktiviter i distriktet eller kurserne; Roland 1 og 2, m.fl.

Sommerlejren planlægges sammen med spejderne. I sommeren 2013 'Indtog De Grønne Gallere Sverige'.

altaltalt

 


 

Sociale sider

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google