Get Adobe Flash player
Danish(DK)English (UK)
Home Praktisk

Jeg vil være spejderJeg vil være spejderalt

 

Spejderlivet er for alle aldre, hvis du er interesseret i at være spejder i vores gruppe er du meget velkommen til at være med.

 

Går du i 1. - 3. klasse kan du være med i ulveflokken, der holder møder om mandagen kl.17.15 - 18.30. Du kan møde op eller ringe til vores flokleder Daniel K. Boel eller Laura Holm. Gruppeleder Daniel Karlsmose Boel, mobil 61861085

Går du i 4. - 5. klasse kan du være med i juniortroppen, der holder møder om mandagen kl.17.30 - 19. Enkelte gange kan møderne være lidt længere. Du kan møde op eller kontakte gruppeleder Daniel Karlsmose Boel, mobil 61861085

Går du i 6. - 9. klasse kan du være med i spejdertroppen, der holder møder om mandagen kl. 17.30 - 19. Det kan du finde ud af når du starter. Du kan møde op eller ringe til gruppeleder Daniel Karlsmose Boel, mobil 61861085 - se flere lederoplysninger under Tropsledere.

Går du i 10.klasse, gymnasiet eller anden skole kan du være seniorspejder/klanspejder. Denne gruppe mødes ca. en gang om måneden - søndag eftermiddage og deltager i forskellige ture og andre aktiviteter i spejderkorpset, international spejder. Kontakt seniorspejder gruppeleder Daniel Karlsmose Boel, mobil 81861085.

 

Vil du gå til Familiespejd og er i alderen 3 - 6 år, så kan du komme med en søndag hver måned sammen med dine forældre eller bedsteforældre. Ældre søskende må gerne være med. Det er oftest den sidste søndag hver måned fra august - til juni. I december er dog dog 2.søndag i advendt. Kontakt leder Kristin Espedal tlf. 6184 9693

 

Er du voksen - over 18 år og gerne vil være spejder, er der mulighed for at prøve at være lederassistent. Er du interesseret i at bruge tid og oplevelser sammen med andre, der synes spejder er sjovt og lærerigt, kan du kontakt vores gruppeleder Daniel Karlsmose Boel, mobil 61861085 eller en af de andre ledere.

 

Som forældre har du også mange muligheder for at være en del af spejderlivet og oplevelser sammen med dine børn - det kan være et par timer et spejdermøde, som madhjælp en tur, en hjælpende hånd ved events og arrangementer alt efter hvad der passer ind jeres familie.

 

Når du har besluttet dig til at melde dig ind og være spejder, kan du downloade indmeldelsesblankettensom du udfylder og tager med til en af lederne det næste møde.

Du kan også en indmeldelsesblanket i hytten eller hos enhedslederen.

Når du er blevet indmeldt betales kontingent fra førstkommende kvartal – se siden om kontingent

Når du bliver indmeldt får du automatisk et tørklæde, man allerede kan se at du er blevet KFUM’er.

Senere kan du købe uniform, bælte og dolklæs mere om det siden om uniform. Når du har din uniform første gang kan du gruppenavn og distriktsmærke til at sy .

Sociale sider

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google