Get Adobe Flash player
Danish(DK)English (UK)
Home Cooperation Partners

Samarbejdspartnere

There are no translations available.

Samarbejdspartnere;

Østerhøj-Måløv gruppe vil gerne engagerer sig lokalt og internationalt, og det er naturligt for os at gøre det sammen med andre, fordi fællesskabet med andre gør det sjovere oplevelser og vi kan længere med mange ting, når vi hjælpes.

 

Vi har samarbejdspartnere, som vi har projekter og aktiviteter sammen med og vi har andre partnere, der støtter eller har støttet os økonomisk. Vi har selvfølgelig også et større netværk indenfor KFUM spejderne som vi samarbejder med.

 

Her kan du læse lidt mere om hvad vi engagerer os i.

 

Venskabsgruppe på Spejdernes Lejr i 2017:

I forbindelse med at både troppen og juniortroppen skulle med på spejdernes store lejr i Sønderborg fik vi mulighed for at dele lejr med en ny venskabsgruppe - 'buddy group' på lejren. Vi var så heldige at komme i kontakt med 1st. Hensingham Group fra Cumbria. Vi tog imod dem en aften før lejren og de kom med til overnatning i Måløv. På lejren byggede vi lejrplads sammen og fik mange fantastiske gode oplevelser sammen.

altaltalt

 

 

alt

Samarbejdspartnere - venskabsgruppe:

 Vi har i april 2010 fået en venskabsgruppe i Tunis i Tunesien, som har ca. 250 spejdere, dog 50 - 60 aktive i Tunis. Spejdergruppen er stiftet af C.N.A.M., som er den nationale sygesikringskasse i samarbejde med det tunesiske spejderkorps.

Spejderne hos C.N.A.M. er enten ansatte eller børn af ansatte, samt spejderledere der er en del af det tunesiske spejderkorps.

 

Vi blev venner ved at rette henvendelse til det tunesiske spejderkorps projektleder for samarbejdet med KFUM korpset og ARAB-udvalget her i Danmark - se brevet vi sendte

 

Vi tog sammen til korpslejren SEE 20:10 i Skive d.23.7.-1.8.2010 og efterfølgende var de tunesiske spejdere besøg i Måløv, hvor de boede hos spejdere og andre værtsfamilier - læs om information til værtsfamilierne

alt

 

 

En af dagene var der møde med Borgmester Ove E.Dalsgaard, der fortalte om børnedemokrati, folkestyre og Ballerups internationale samarbejde, som betyder meget i dag for fred og samarbejde.

 

Vi fortsatte samarbejdet i et større DUF finansieret projekt fra 2011 - 2013, hvor der var gensidige besøg af spejdere i Tunesien og Danmark. Der var også deltagelse af de tunesiske spejdere Spejdernes Landslejr i 2012, hvor vi sammen lavede aktiviteter i aktivitetsområdet 'Land of Dialogue'. Her kom bl.a. daværende statsminister Helle Torning-Schimdt forbi og talte med spejderne. alt

 

 

 

 

 

Samarbejdspartnere:

Måløv Kirke

Menighedsrådet i Måløv har støttet Østerhøj-Måløv gruppe flere måder, både med økonomi til sangbøger, da vi startede gruppen og senere i forbindelse aktiviteter for og med vores tunesiske venskabsgruppe.

Sognpræst Lisbeth Hannibal har også deltaget ved juniormøder og andre aktiviteter - bla. har vi spillet julebingo, hvor tema'et var juleevangeliet.

I 2016 har Måløv Kirke og Østerhøj-Måløv gruppe indledt et samarbejde omkring grøn teologi og miljøskaber aktiviteter, bla. 'Green Award - din tro naturen'.

 

Sponsorer:

Johannes Fog Fonden: har støttet gruppen i 2017 med 25.000,-kr. til ny stor lejrsejl/overdækning.

Nordea Danmark fonden: Nordea har støttet gruppen med 2 nye telte i 2009 og støtte til aktiviteter i 2010 i forbindelse med første besøg af den tunesiske venskabsgruppe

 

Netværk i KFUM:

I 2014 blev Bastrup distrikt nedlagt og gruppen blev en del af Ole Rømer distriktet. Gruppen deltager i forskellige aktiviteter i distriktet.

 

ARAB-udvalget, som vi har samarbejdet med omkring at en venskabsgruppe i Tunesien. Arab-udvalget har lavet forskelligt materiale om korpsets samarbejdsprojekt med Tunesien - læs mere her i 'KIF KIF" og i "at dele lejr med en tunesisk gruppe", samt  "Det Dansk-Tunesiske samarbejdsprojekt"

  

Netværk med andre:

Ballerup Multikulturelle forening

Danmarks Naturfredningsforening i Ballerup

Måløv Bylaug

Måløv Idrætsforening

KFUM gruppen i Ballerup

Baldersbo boligforeninger i Måløv

Sociale sider

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google