Get Adobe Flash player
Danish(DK)English (UK)
Home Aktiviteter

Aktiviteter Spejder

There are no translations available.

I september blev spejdertroppen døbt 'De Grønne Gallere'

 

tropsturen i september kom spejderne igennem en ceremoni og optagelsesprøver, de nu er en del af De Grønne Gallere. Nye spejdere bliver optaget hvert år fremover den første tropstur efter sommerferien. alt 

 

De Grønne Gallere - kæmper for naturen som spisekammer, friluftsliv med seje oplevelser for krop og hoved, smart brug af de gratis energikilder - vandsol, luft, jordog genbrug af materialer.

 

I 2016 arbejder vi med Miljøskaber projektet og Grøn teologi, hvor vi både laver aktiviteter i troppen, i gruppen og for alle borgere i Måløv. Vi afholder det nye GREEN AWARD event sammen med Måløv Kirke d.22. maj. Vi håber at mange 'grønne sjæle' i Måløv vil møde op og dyste.

 

I 2012 startede spejderne udfordringer for at bære det anerkendende og ærefulde Spejderkors.

Spejderne har kigget tilbage til Lord Baden-Powell's inspiration til spejderbevægelsen. Vi har læst i hans bog ' Scouting for boys' fra 1940 og fundet frem til at meget er inspireret af riddere. Da riddere kan tildelt ridderskors, synes vi at det også skal være muligt at et Spejderkors.

 

Vi har derfor ordner, emblemer og lignende fundet et egnet Spejderkors - læs mere om hvad man skal kunne for at opnå at bære spejderkorset i 1 måned

 

 alt

Aktiviteter:

patruljemøderne arbejdes der f.eks. med:
   Pionéringbygge broer, køkkenbord, vandmøller, altså store og små pionér opgaver.
Morse og andre koder, vi laver stjerneløb, sporløb og andre typer løb.
Vi laver bål til hygge og til at lave mad .
Vi laver også mange andre ting som er indenfor de 5 hovedområder; Natur, Friluftsliv, Lejrliv, Tro og fællesskab og Klar dig selv.

 

alt

Arbejdet i patruljerne:
   Det er vigtigt for os at patruljerne fungerer godt, at man er gode venner og respekterer hinanden.
   Tropsleder og tropsassistent er med patruljemøder, når nye patruljer starter op, og indimellem hvis PL/PA ønsker det, f.eks. hvis der skal laves større aktiviteter eller introduceres nye ting.


 

 

alt

 

 

 

 

 

Aktiviteterne i patruljerne:

   Patruljerne skal have en patruljebog, finde et patruljenavn og digte et råb eller sang. Det er patruljens egen beslutning om de vil lave en patruljestander, bålkappe med logo eller andre kendetegn for patruljen.

   Ud over patruljemøder vil vi opfordre til at patruljen kommer mindst 1 overnatningstur og 2 dagsture om året. Hertil kommer naturligvis sommerlejr af ca. 1 uges varighed
alt.

Sociale sider

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google