Get Adobe Flash player
Danish(DK)English (UK)
Home Familiespejd

Familiespejd

There are no translations available.

FAMILIESPEJD – en ny mulighed for at være spejder.

 

 

Vi vil give mulighed for at man som familie kan få spejderoplevelser sammen. Det er for familier med børn i alderen 3 – 6 år, der kan deltage.

I Østerhøj-Måløv KFUM spejdergruppe har vi spejderaktiviteter for børn og unge, og vi har udvidet dette med aktiviteter for de yngste og deres familie. Spejderværdierne omkring naturen, friluftslivet og at vi lærer af det vi gør (learning by doing) både hver især og i fællesskab er selvfølgelig med i aktiviteterne.

Begge forældre eller én forælder kan deltage med et eller flere børn. Bedsteforældre er også meget velkomne, hvis de gerne vil have en aktivitet med deres børnebørn. Aktiviteterne er tilrettelagt til børn i den nævnte alder, men kommer en ældre søskende med, så er det selvfølgelig også helt i orden. EN OPLEVELSE FOR HELE FAMILIEN.

 

AKTIVITETER:

Leger, tænder bål og laver forskellig bålmad, ser på dyr i åen og på engen, i skoven, og meget mere. Går på opdagelse i alt det naturen byder på – både det der kan spises, røres, ses, høres – så alle sanser kan være med. Bygger drager, vindmøller og hvad der kan give lyst til at være ude. Vi bruger indimellem forskellige fantasirammer for at gøre det sjovt for børnene. Vi synger sange med bevægelse.

 

TIDSPUNKT:

Søndage kl. 10 – 12

Mødegange: 1. halvår 2024: 28.januar, d.25.februar, 17.marts, 28. april, 26.maj og 23.juni. 

Til 2.halvår 2024 starter vi 25.august. Herefter d.29.september, 27.oktober, 24.november og 15.december.

 

STED:

Hytten ved Naturparken i Måløv. Kratvej 5A, 2760 Måløv

 

DELTAG PÅ PRØVE:

Kom og vær med en søndag og find ud af om det er noget for dig og dit barn/dine børn.

Finder du ud af at det er noget for jer, så kan I blive tilmeldt.

 

TILMELDING:

Tilmelding til spejderleder Kristin Espedal, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , M:61849693.

Det koster 35 kr. pr. gang for en familie, samt et årligt kontingent på 150 kr. pr. barn. Da vi jo er en børne- og ungdomsforening, så er det barnet eller børnene der meldes ind. Ved indmeldelse får barnet et spejdertørklæde, som man kan have på til FAMILIESPEJD. Betaling til bankkonto 3138-3159185192 eller Mobilepay 18259. Ved betaling husk altid at skrive dit navn og 'Familiespejd'

Sociale sider

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google